Liberdúplex va rebre el passat 3 de maig el Premi del Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya al Millor Llibre Imprès 2012.

L’acte es va celebrar a “La Pedrera” de Barcelona, i el llibre guardonat ha estat “La Sagrada Família”, obra editada per l’Associació “Amics de Gaudí”, Inèdita Blue i MediaMinds.

Víctor Trillo, director general de Liberdúplex, pertanyent al grup Editorial Prensa Ibérica, va ser l’encarregat de rebre el premi “Pioneer”, de mans del president del Gremi d’Indústries Gràfiques, Bernat Gómez. A l’acte van assistir també Jordi Rosés, com a responsable del Projecte en Liberdúplex i el Sr Jesús Gadea en representació de Inèdita Blue.

L’obra està dedicada al projecte de construcció de “La Sagrada Família”, Opus Magnum d’Antoni Gaudí. Està composta per un llibre il · lustrat de 248 pàgines, enquadernat en Tapa Dura, un DVD amb un documental sobre l’obra i un altre DVD dedicat al “Gaudí Humà”. El conjunt es presenta en un estoig de luxe il · lustrat.

Destaca per la seva qualitat fotogràfica, gràcies a la tasca realitzada per Nicolas Randall, fotògraf i editor de MediaMinds i d’una impressió i enquadernació realitzada per Liberdúplex.
El paper utilitzat prové de boscos i plantacions gestionats de manera responsable i les seves fonts han estat controlades i certificades.

Aquest premi suposa la culminació i reconeixement a un procés de millora contínua iniciat en Liberdúplex, focalitzat en l’orientació de processos al client i l’excel · lència en qualitat. Les últimes inversions realitzades en Gestió del Color (Pretintaje, Densitometria, certificació ISO 12647) sens dubte han estat claus en la consecució d’aquest premi.
Liberdúplex porta més de 35 anys dedicada a la impressió i enquadernació de llibres per als principals Editors Europeus. Està situada a Sant Llorenç d `Hortons (Barcelona) i pertany al Grup Editorial Prensa Ibérica.